۰۲۱۸۸۷۶۴۴۳۳ خط ویژه ۱۸۵۶

مدارک ویزای شنگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن:

۱ -مدارک بانکی و مالی
برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:
گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریزپرینت سه ماهه آخر
برای حساب های بلند مدت:
کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از بین الملل بانک مربوطه + ریز پرینت
سودحساب ۶ماهه آخر
حداقل مانده حساب:
حداقل مانده حساب برای هر متقاضی میبایست ۴۰ میلیون ﺗﻮﻣﺎن باشد،بدیهیست درصورت سفر
خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل ۱۲۰ میلیون ﺗﻮﻣﺎن موجودی داشته باشد.
نکته: میبایست میزان درآمد شخصی درحسابهای بانکی مشخص باشد.
افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمیباشد

۲-سندملکی
اصل سند مالکیت بنام مسافر
سایرمدارک :
اصل گذرنامه با حداقل ۶ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه های گذشته- دوقطعه عکس ۳٫۵ در
۴٫۵ – اصل شناسنامه ها
نکته: رضایت نامه محضری برای افراد زیر ۱۸ سال درصورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی
میباشد.

۳-مدارک شغلی:

برای دانشجویان:
گواهی اشتغال به تحصیل
اعضای هیات علمی دانشگاه ها:اصل حکم استخدامی وآخرین فیش حقوقی به همراه مهر+گواهی
اشتغال بکار

برای دانش آموزان:
گواهی اشتغال به تحصیل

برای صاحبان شرکت های خصوصی:
(مدیر عامل،رئیس هیئت مدیره،نایب رئیس هیئت مدیره،عضو هیئت مدیره و…..):اصل روزنامه رسمی
تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغﯿﯿرات شرکت،گواهی اشتغال بکار خطاب به سفارت مجارستان
ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی(نام و شماره پاسپورت)تاریخ شروع بکار و میزان حقوق همراه
با مهر و امضای روی سربرگ شرکت

برای کارمندان شرکت های خصوصی:
گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت،سابقه کار،مشخصات فردی،تاریخ شروع بکار، میزان
حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی +لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی(ارائه سابقه بیمه ۱سال قبل از
سفر با مهر از سازمان تامین اجتماعی)

برای کارمندان بخش دولتی:
آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی به همراه مهر،گواهی اشتغال بکار

برای بازنشستگان :
آخرین حکم بازنشستگی+آخرین فیش حقوقی

برای کسبه:
اصل جوازکسب/اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان:
اصل پروانه مطب،اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان:
اصل پروانه مهندسی،اصل کارت نظام مهندسی (درصورت اشتغال در شرکت،مدارک مربوط به بخش
کارمندان بخش خصوصی میبایست ارائه گردد)

برای ساختمان سازان:
اصل گواهی ساختمان/اصل قراردادهای کاری/اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا:
اصل پروانه وکالت+اصل کارت وکالت

نکته:برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین میگردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع
درآمدشان الزامی میباشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده
بلند مدت ایشان به ان واریز میگردد.حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت،میبایست ۳ماه قبل از تاریخ
سفر مسافر باشد.

© ۱۳۹۸ طراحی سایت و سئو www.skard.ir